A Toro megújította szerződését az Amerikai Egyesült Államok hadseregével

A Toro megújította szerződését az Amerikai Egyesült Államok hadseregével

Szerte a világon, mintegy 50 golfpálya fenntartásában fognak kulcsszerepet vállalni a professzionális Toro gépek. A vállalat már 2009-ben is elnyert egy hasonló tendert, így a mostani szerződésnek hála a golfpályák továbbra is a legjobb kezekben lesznek.

„Módfelett megtisztelő, hogy az Amerikai Egyesült Államok fegyveres testülete ismét bennünket választott erre a feladatra, így továbbra is mi szállíthatjuk a zöldterület fenntartó gépeket, támogatva ezzel a katonák és családjaik legmagasabb szintű kikapcsolódását.” – mondta el Darren Redetzke, a Toro vállalat elnökhelyettese.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy olyan létesítmények fenntartásához járulhatunk hozzá ezekkel a professzionális gépekkel, melyek lehetővé teszik, hogy egy igazi közösség élményben legyen részük a családoknak és a hozzátartozóknak.”

Az egész tender kiírója az 1984-ben alapított IMCOM szervezet MWR részlege, amely felelős az ehhez hasonló programok lebonyolításáért és felügyeletéért. Ennek keretén belül a civilek, leszerelt katonák, a családtagjaik, sőt még az aktív szolgálatot teljesítő katonák számára is jóléti szolgáltatásokat biztosítanak szerte a világon. Az MWR részleg felelőssége, hogy kényelmes kikapcsolódási lehetőségeket biztosítson minden, a programban résztvevő személynek – hazájuktól távol is -, többek között Németországban, Japánban és Koreában.