Felixstowe Ferry Golfpálya

Felixstowe Ferry Golfpályán ismét csak Toro

A Suffolckban működő Felixstowe Ferry Golfpálya szakembereit a helyi importőrrel való jó kapcsolaton túl, a professzionális termékek ár-érték aránya, hatékonysága és hosszú élettartama győztem meg, amikor ismét a Toro termékei mellett tették le voksukat.

A pálya fenntartásáért felelős Head Greeenkeeper Glenn Rayfield így magyarázza: „amikor egy olyan kizárólagos szerződés hosszabbítását írunk alá, melykifejezetten egy márkára vonatkozik, rendkívül fontos, hogy jó legyen a kapcsolat az értékesítővel. Személyesen bízom Julian Coppingban, a Turfcare Technologies Ltd. szakemberében, hogy támogatni fog és mindig segítséget fog nyújtani, a problémáink pedig azonnali orvoslást kapnak, amennyiben felmerülnek.” „A gépeknek is meg kell felelniük az elképzeléseinknek és elvárásainknak, és a Toro-k megfelelnek. Nem írtuk volna alá a második kizárólagosságot, ha nem ez lenne a véleményünk.”

Teljesíteniük kell a magas elvárásokat és a gépeknek is hozzá kell járulni a Club elvárásainak maradéktalan teljesüléséhez „azt a kapcsot kell erősíteniük mely a pályán kialakult és az alap értéket is helyre kell állítani.” Rayfield és öt fős csapatának meg kellett bizonyosodnia arról, hogy a gépek bírják a nehéz körülmények közötti munkát és a mindennapi kemény igénybevételt.

„Nem vagyunk fű gyár. A föld tömör és kemény ezért, biztosnak kell lennünk abban, hogy az általunk használt gépek heti 40 órában tudnak dolgozni és rendelkezésre állnak, úgy, hogy közben nincs munkaidő kiesés.” Az összes gépünket kicseréltük, többek között a Greennyíróinkat is, melyeket két Toro Greensmater Triflex 3400-ra cseréltünk és még milyen jól tettük. Kiváló munkát végeznek. Az új Reelmester 6700-as kicserélt fairway nyírónkra DPA vágóegységet (két ponton állítható hengerkéses vágóegység) szereltettünk. Ezzel a kialakítással hatékonyan dolgoznak a pályánkon és az elvárásainknak megfelelő precizitással nyírnak.

Anglia ötödik legidősebb 27 lyukas Golfpályáján Rayfild fokozatosan küzdötte fel magát, mint ahogy mondja: „Először gyakornokként kezdtem a Clubban, mielőtt asszisztens lettem, aztán helyettes pályagondnok, majd pályagondnok és most lassan hat éve én vagyok a pálya menedzser. Ez alatt az idő alatt sok féle márkájú géppel volt alkalmam dolgozni és gyakornokként megtanultam, hogy milyen a jó gép. Minden géppel lehet nyírni, de megfelelő biztonsággal és hatékonysággal, a Toro-val lehet.”

Ez a magabiztosság ötvözve az importőrrel való jó kapcsolattal, olyan valóban jó alapot biztosított a kizárólagos szerződés meghosszabbítására.