SPORTPÁLYA FENNTARTÁS:

PROFESSZIONÁLIS ESZKÖZÖKKEL

Az anyagmozgatáshoz elengedhetetlen billenős pótkocsik ismert szereplője az olasz piacon.

A brit gyártó első sorban professzionális árokművelő berendezéseivel, utánfutóival és homokbetöltő berendezéseivel vált nemzetközileg ismert és elismert céggé.

Az Agrolánc Kft. és az olasz Caroni közel 20 éves az együttműködésének köszönhetően nyugodt szívvel ajánljuk a cég sportpályafenntartó termékeit azon érdeklődök számára, akik a körkéses technológia alkalmazását részesítik előnyben.

A szintén olasz Gianni Farrari vállalat első sorban professzionális gyűjtőtartályos fűnyírók gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. A gépek nagy területteljesítményének és a szerteágazó felhasználási lehetőségeinek köszönhetően, egyaránt alkalmasak a műfűvel borított és az élőfüves sportpályák külterületének fenntartására is.

Az Agrolánc Kft. több mint 25 évvel ezelőtt vezette be a hazai piacra az olasz nemzetiségű Antonio Carraro traktorgyár kompakt és multifunkcionális erőgépeit. A modellekre jellemző nagy teherbírásnak és alacsony talajterhelésnek köszönhetően, ezek a traktorok kifejezetten alkalmasak a sportpályákon történő professzionális munkavégzésre.

Az angliai Allett cég termékeit a sokoldalúság és a megbízhatóság jellemzi. Az angol gyep szakszerű ápolásában szerzett több évtizedes tapasztalattal komplett karbantartó rendszert fejlesztettek ki, kifejezetten sportpályák számára.

Napjainkban már minden golfpálya alapvető felszerelése közé tartozik a golfautó. A különleges kialakítású, többszemélyes, elektromos autók specialistája és legnagyobb amerikai gyártója a ClubCar.

A gyeptisztító és karbantartó berendezések piacvezető gyártói közé tartozó holland Vanmac BV cég Trilo termékei professzionális gyepfenntartó eszközök.

Az amerikai Toro vállalat golf- és sportpályafenntartó gépei nemzetközi viszonylatban is a prémium kategóriát képviselik, több mint száz éves tapasztalattal a hátuk mögött. Napjainkra minden olyan sportpálya vagy golfpálya, amelyik a minőséget és a színvonalat tartja szem előtt, rendelkezik legalább egy Toro géppel és már fontolgatja a következő beszerzését.