Pálya rugalmassága

A pálya felületének rugalmasságát, a terület játékra való alkalmasságát is hozzávetőlegesen meg lehet állapítani egy standard labda egy megadott magasságból történő leejtésével. A mérés pontosságát és a beavatkozás hatékonyságát lehet mérni a sávozott rozsdamentes acél és alumínium ötvözetű anyagból készül eszköz segítségével. A FIFA előírásai itt is meghatározóak.

Ajánlatok

Lehúzóháló

Az igényes munkavégzéshez hozzá tartoznak a professzionális eszközök, a kisebb méretű pályákra kijuttatott homok egyenletes, szakszerű elterítését a 150 cm munkaszélességű, gumiból készült hálóval költséghatékonyan lehet megoldani. Különböző méretekben fémhálót is alkalmazhatunk.

Ajánlatok

Pálya sebessége

A labda gördülékenysége alapján hozzávetőleges visszajelzést kaphatunk, hogy milyen sebességgel játszható az adott sportpálya. Kedvező körülmények esetén a labda egyenletesen, 4 – 8 méteres távolságot kell, hogy megtegyen. Amennyiben az érték a megadottaktól jelentősen eltér, szakszerű beavatkozásra van szükség a pálya felületén. Természetesen nagyon sok múlik a csapat játékstílusán is a gyors passzos játékot szeretik, vagy a lassabb adogatós stílust. A gyep vágásának magassága is befolyásoló tényező

Ajánlatok

Penetrométer

A talajrétegek tömörödöttségének pontos mérésére szolgáló vizsgálóműszer, mely kiváló minőségű, rozsdamentes acél és alumínium ötvözetű anyagból készül. Használata egyszerű, a két kényelmes fogantyút egyenletes, statikus erővel, függőlegesen kell a talajba nyomni, majd a manométerről a mért értéket leolvasni. A vizsgálatot a pálya több pontján érdemes megtenni, és a szükséges beavatkozásról ennek ismeretében dönteni.

Ajánlatok

Pályavonalazó

A sportpályák vonalazása időigényes, de rendkívül fontos és látványos feladat. A pályavonalazó berendezések gazdaságos tartálymérettel rendelkeznek és könnyűek. A beépített, 3 db könnyen elforduló hengeren keresztül kijuttatott festék kiváló minőségben kerül a pálya felületére, mely biztos takarást nyújt intenzív használat mellett is.

Ajánlatok